Zoekmachine optimalisatie

Hoog in zoekresultaten, snel gevonden & succesvol online

Home » Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Kom hoger in Google met een uniek SEO-plan

Zoekmachine optimalisatie is de perfecte manier om hoog te scoren in het organisch (gratis) gedeelte bij zoekresultaten in zoekmachines zoals Google. Een goede vindbaarheid van uw website zorgt voor maandelijks meer relevante bezoekers. Om dit te kunnen bereiken moet de website geoptimaliseerd worden volgens de laatste SEO richtlijnen. Dit wordt gedaan door middel van het verbeteren van de techniek, content en linkbuilding (populariteit). Start vandaag nog met een SEO-plan van Wolf-Web en kom hoger in Google!

Zoekwoorden analyse

Het vinden en analyseren van de juiste zoekwoorden voor uw website zijn van groot belang voor een effectief SEO-traject. In deze analyse van zoekwoorden (ook wel zoektermen, zoekopdrachten of keywords genoemd) krijgen we een goed inzicht van het zoekgedrag van de gewenste doelgroep. Ook kijken wij naar hoe de doelgroep zoekt, wat ze precies zoekt, waar en wanneer en welke zoektermen ze gebruikt.

Indexeren voor zichtbaarheid in zoekmachines

Na onze keyword analyse gaan we kijken naar de technische kant. De techniek aan de achterkant van de website is erg belangrijk voor een goede ranking binnen Google. De websites moeten gebruiksvriendelijk zijn en goed uitleesbaar zijn voor zoekmachines zoals Google.

Als een website niet toegankelijk is voor zoekmachines zal deze ook niet getoond worden in de zoekresultaten. Wolf-Web gebruikt diverse tools om een goede analyse te maken van de indexering van uw website.

Laadsnelheid website

De laadsnelheid van een website is de laatste tijd steeds een belangrijkere factor geworden binnen de kaders van SEO. Zoekmachines worden steeds slimmer en hechten dan ook grote waarde aan een perfecte gebruikerservaring. Hoe sneller de website laadt, hoe sneller deze te bekijken is. Als uw website een langere laadtijd heeft zal deze slecht ranken in zoekmachines zoals Google.

Wolf-Web maakt een uitgebreide SEO scan van uw website en legt vast op welke punten er winst behaald kan worden. Samen met onze specialisten brengen we verbeteringen aan en zorgen we voor optimaal resultaat en dus een betere score in de zoekresultaten.

Teksten optimaliseren

Zodra alle punten geoptimaliseerd zijn, gaan we ons bezig houden met het aanpassen en structureren van de SEO teksten voor uw website. Belangrijk hierbij is dat de teksten zijn geschreven op relevante zoekwoorden, en dat deze uniek zijn. Door het verwerken van deze zoekwoorden in uw website wordt uw website beter gevonden en zal dit meer conversies opleveren. Ook zorgen wij ervoor dat de afbeeldingen van uw website van de juiste SEO tags zijn voorzien.

Linkbuilding

Wanneer er andere websites linken naar uw website, heeft dit een positief effect op uw positie in de zoekresultaten. Deze waarde telt mee in de beoordeling van Google hoe relevant uw website is voor bepaalde zoekopdrachten. Hoe meer van deze waardes, hoe groter de relevantie volgens Google. Er wordt niet alleen gekeken naar de hoeveelheid maar ook naar de unieke context hiervan. Wolf-Web zorgt voor een unieke aanpak om topposities te behalen in zoekmachines.

SEO, wat zijn de voordelen?

  • Website goed vindbaar in zoekmachines zoals Google
  • Geen dure advertenties meer, bespaar geld!
  • Vergroot uw online naamsbekendheid
  • Meer relevante bezoekers naar de website
  • Een hogere positie zorgt voor meer kliks naar uw site
  • Uw website of webshop wordt gezien als betrouwbaar
  • Langdurig effect met een perfecte SEO strategie

Meer weten over SEO?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier!