Website onderhoud

Wij houden uw website veilig & up-to-date

Home » Website ondersteuning

Onderhoudsabonnement

Volledig ontzorgt met website ondersteuning van Wolf-Web

 

Naast het bouwen van websites bieden wij ook algemene website ondersteuning aan. Wat vaak vergeten wordt na het lanceren van een website, is dat deze na enkele tijd niet meer wordt bijgehouden. Er wordt geen of nauwelijks onderhoud gepleegd aan de site.

Het online zijn met een website is belangrijk, maar het online blijven is nog veel belangrijker. Wilt u meer informatie hierover? Of bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Een veilige website voor u en de bezoeker

Bij een verouderde website word het voor hackers en spammers mogelijk om uw website aan te vallen. Zij zorgen er voor dat uw website helemaal niet meer werkt, of erger nog, niet meer bereikbaar is voor bezoekers. Vaak heeft dit te maken met verouderde software die op achterkant van de website draait. Wolf-Web bied hier een uitkomst in met een compleet onderhouds-contract. Wij zorgen er voor dat uw website gezond is, en blijft. Dit doen we door middel van de allernieuwste updates door te voeren in het CMS van uw wordpress website. Indien er fouten ontstaan verhelpen wij deze op de juiste wijze.

Een op de vijf bedrijven met minimaal tien medewerkers heeft vorig jaar last gehad van een hackaanval. De helft van die bedrijven heeft dat ook geld gekost. BRON: NOS

Content onderhoud voor uw website

Vaak is er geen tijd, kennis of ruimte om de inhoud van uw website bij te houden en/of te wijzigen. Denk hierbij aan:

- Wijzigen van teksten en het plaatsen van nieuwe teksten.
- Vervangen van afbeeldingen en het plaatsen van nieuwe afbeeldingen.
- Aanpassen van de opmaak van pagina's en (blog) berichten.
- Controleren van van webteksten op spelling & grammatica.

Door middel van een website onderhouds-pakket van Wolf-Web heeft u hier geen omkijken naar. Wij zorgen dat alle content wijzigingen op uw website op de juiste manier worden doorgevoerd. Ook kunnen wij u ondersteunen in het creëren van content. Denk hierbij aan SEO website teksten of ontwerp op grafisch gebied.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Uw website veilig & up-to-date al vanaf €19,- per maand
  • Maandelijkse check & updates
  • Reparatie van zichtbare fouten
  • Spambestrijding website
  • Wekelijkse back-ups
  • Gecontroleerde theme updates
  • Uptime monitoring
  • Telefoon & Teamviewer ondersteuning

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier!