Website laten bouwen

Professionele websites geheel op maat

wolfweb-websites

Home » Website laten maken

Webdesign op maat

Functioneel, mooi, duidelijk en perfect passend bij uw bedrijf

Tegenwoordig is een website niet meer te denken uit onze maatschappij. Meer dan 85% van de mensen die op zoek zijn naar informatie beginnen hun zoektocht vaak online via Zoekmachines zoals Google. Wolf-Web creëert, bouwt & beheert goed vindbare websites geheel op maat.

Complete website met een professionele uitstraling

Is het tijd voor een nieuwe website of webshop? Of kan de huidige website wel wat vernieuwing gebruiken? Bij Wolf-Web kunt u professionele maatwerk websites laten bouwen, voor grote of kleine ondernemingen. Wij hebben diverse website pakketten samengesteld waaruit u kan kiezen, zo betaalt u nooit te veel en alleen voor de modules die u daadwerkelijk gebruikt.

De perfecte strategie voor uw website

Voordat we aan een project beginnen, onderzoeken wij eerst de markt en gaan op zoek naar de visie van uw klanten. Vanuit dat punt starten we met het bepalen van de juiste strategie voor uw website. Naast het bouwen van websites geven wij ook advies en verlenen wij hulp met online marketing. Wolf-Web is een ervaren full service internet marketing bureau, gevestigd in Lelystad.

Eenvoudig eigen website beheren

Al onze websites worden standaard voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS genaamd WordPress. Dit content management systeem (CMS) zorgt ervoor dat iedereen eenvoudig en zelfstandig het beheer van de eigen website kan doen.

Wilt u hier geen omkijken naar? Geen probleem, het is bij ons mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten voor uw website. Wij zorgen er dan voor dat de website up to date blijft en voorzien wordt van nieuwe content zoals teksten en afbeeldingen.

Geoptimaliseerd voor mobiel

Al onze websites worden responsive (mobielvriendelijk) gebouwd. Dit houdt in dat deze voor een unieke webervaring zorgen op alle apparaten en schermformaten, zoals: iPhone, tablet, smartphone of mini laptop. Vandaag de dag is een mobiel vriendelijke website één van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle website.

Goed vindbaar in Google

De websites die wij bouwen worden standaard SEO technisch ingericht. Onze websites zijn dus goed vindbaar voor zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Naast dit gedeelte is het ook mogelijk om een uitgebreid SEO pakket bij Wolf-Web af te nemen. Zo wordt uw website nog beter vindbaar op het internet en zult u meer bezoekers genereren op uw website.

Razendsnel, veilig & betrouwbare webhosting

Om een website op het internet te krijgen moet deze ergens gehost worden. Hosting word aangeboden door een “webhost” die een online ruimte beschikbaar heeft voor zijn klanten. Wolf-Web heeft eigen hosting servers waarop wij onze websites laten draaien. Deze SSD servers zijn razendsnel, veilig en betrouwbaar. Met hosting en domeinregistratie van Wolf-Web blijft alles onder één dak en bent u in één keer ontzorgd.

Waarom kiezen voor Wolf-Web?

  • Alles in 1: website, hosting, zoekmachineoptimalisatie
  • Professioneel eindresultaat
  • Conversiegericht webdesign
  • Uitstekend vindbaar in zoekmachines
  • Persoonlijk contact met onze Webdeveloper
  • Live meekijken in onze test omgeving

Meer weten over websites?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier!