een afbeelding met diverse social media kanalen

De kracht van Social Media

Meer dan 1 miljard mensen zijn wereldwijd actief in sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Instagram & LinkdIn. Als ondernemer kunt u dan ook niet achter blijven om ook actief te zijn op sociale media. Het adverteren en promoten van uw bedrijf is dan ook een geweldige manier om de juiste doelgroep te bereiken en uw bedrijf of merk te promoten.

Adverteren op Facebook

Facebookadvertenties kunnen een geweldig effect hebben op uw bedrijf. Denk hierbij aan nieuwe klanten die via een social mediacampagne op uw website terecht komen. Dit zal uiteindelijk tot meer bezoekers en nieuwe klanten leiden. Of u nu een klein, middelgroot of groot bedrijf runt, Wolf-Web biedt talloze mogelijkheden voor een goede en effectieve social mediacampagne op maat.

Meer omzet uit social media

Als u een bedrijf runt bent u ongetwijfeld geïnteresseerd in het genereren van nieuwe klanten. Facebook is een sterk platform waarbij elke campagne gericht kan worden op de juiste doelgroep. Zo kunt u zelf bepalen wie, wat en welke groep u wilt benaderen. Campagnes kunnen wereldwijd verspreid worden en onder de aandacht worden gebracht. Maar zelfs voor de kleine ondernemer is het mogelijk om in eigen regio een campagne te starten.

Heeft u nog geen Social Media?

Dan kan Wolf-Web dit volledig verzorgen voor u of uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de huisstijl van uw bedrijf terug komt op uw social media kanalen en dat u een professionele uitstraling krijgt.

Voordelen social media marketing

✓ Interactie met de klant
✓ Imago building
✓ Kostenbesparend
✓ Hogere naamsbekendheid
✓ Betere vindbaarheid
✓ Verhoogde conversie

Hulp nodig met Social Media?

Waar kunnen wij u bij helpen?


Bedrijfs-pagina aanmaken

Wolf-Web kan een bedrijfs-pagina aanmaken voor uw bedrijf en draagt er zorg voor dat deze een representatie, professionele uitstraling krijgt op Social Media.

Social Media Campagnes

Benieuwd wat uw bedrijf met campagnes en adverteren kan bereiken? Vraag naar de mogelijkheden bij Wolf-Web.

Neem contact met ons

Management & rapporteren

Na het aanmaken van een campagne-advertentie zullen we deze ook managen en uw terugkoppeling geven over het verloop hiervan.