Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is één effectieve manier om meer bezoekers te genereren naar uw website. Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we het optimaliseren van de website voor het beter vindbaar worden in Google en andere zoekmachines.

De 4 stappen van SEO zoekmachine optimalisatie

Geen een website is hetzelfde, daarom biedt Wolf-Web voor iedere website een unieke aanpak. Wij zorgen ervoor dat uw website hoger in Google rankt wat uw meer autoriteit en conversies zal opleveren.


Zoekwoord analyse

Het vinden en analyseren van de juiste zoekwoorden voor uw website zijn van groot belang voor een effectief SEO-traject. In deze analyse van zoekwoorden (ook wel zoektermen, zoekopdrachten of keywords genoemd) krijgen we een goed inzicht van het zoekgedrag van de gewenste doelgroep. Ook kijken wij naar hoe de doelgroep zoekt, wat ze precies zoeken, waar en wanneer en welke zoektermen ze gebruiken.

Techniek optimaliseren

Na onze keyword analyse gaan we kijken naar de technische kant. De techniek aan de achterkant van de website is erg belangrijk voor een goede ranking binnen Google. Zo moeten websites gebruiksvriendelijk zijn en moeten deze goed uit leesbaar zijn voor zoekmachines zoals Google. De websites die wij bouwen zijn razendsnel en zijn responsive (mobiel vriendelijk) geoptimaliseerd. Zo werken onze websites optimaal op alle mobiele devices zoals smartphones en tablets.

Teksten optimaliseren

Zodra de website technisch helemaal goed staat, gaan we ons bezig houden met het aanpassen en structureren van de seo teksten voor uw website. Belangrijk hierbij is dat de teksten zijn geschreven op de juiste zoekwoorden, en dat deze uniek zijn. Door het verwerken van deze zoekwoorden in uw website wordt uw website beter gevonden en zal dit meer conversies opleveren. Ook zorgen wij ervoor dat de afbeeldingen van uw website van de juiste SEO tags worden voorzien.

Linkbuilding

Wanneer er andere websites linken naar uw website, heeft dit een positief effect op uw positie in de zoekresultaten. Deze waarde telt mee in de beoordeling van Google hoe relevant uw website is voor bepaalde zoekopdrachten. Hoe meer van deze waardes, hoe groter de relevantie volgens Google. Er wordt niet alleen gekeken naar de hoeveelheid maar ook naar de unieke context hiervan. Wolf-Web zorgt voor een unieke aanpak om topposities te behalen in zoekmachines.

Waarom SEO

✓ Toename bezoekers
✓ Langdurig effect
✓ Naamsbekendheid
✓ Grotere waarde website
✓ Meetbaar
✓ Bespaart geld

Ook SEO op uw website?


Uw website beter vindbaar maken?

Laat Wolf-Web geheel vrijblijvend de vindbaarheid van uw website analyseren met onze SEO check. Wij zullen uw website op een aantal punten toetsen en kijken waar de mogelijkheden zijn voor een SEO traject. Na onze SEO check zult u van ons een eindrapportage ontvangen van onze analyse. Wolf-Web maakt samen met u een plan van aanpak om de website zo hoog mogelijk te laten ranken in zoekmachines.

Doe nu onze gratis SEO check