Google AdWords advertenties (SEA)

Succesvol bovenaan in Google

Home » SEA adverteren in Google

Direct resultaat met SEA advertenties

De bekendste manier om in zoekmachines te adverteren is via Google AdWords. Door middel van AdWords campagnes kunt u in korte tijd snel en effectief bezoekers naar uw website leiden. Uw advertentie verschijnt bovenaan de zoekresultaten in zoekmachines zoals Google. Aan de hand van de statistieken stellen we uw advertentie bij voor nog betere resultaten.

SEA campagnes op maat

De campagnes die wij bouwen zijn volledig afgestemd op de behoeften van uw onderneming. Voordat wij gaan starten met het opzetten van de campagnes zal Wolf-Web eerst alle mogelijkheden en uitgangspunten met u bespreken. Wij werken vanuit één account waar u ten alle tijden toegang tot heeft om de statistieken te bekijken. Bovendien zullen wij ook de advertenties monitoren en bijsturen voor een optimaal resultaat.

Bepaal uw eigen advertentie budget

Het mooie van AdWords is dat u zelf uw budget kan bepalen. Het is namelijk mogelijk om een dagbudget in te stellen voor de SEA campagnes. Zo betaald u nooit te veel en halen wij het maximum uit het beschikbare budget. Door de flexibiliteit van AdWords is het ook mogelijk om uw dagbudget aan te passen wanneer u maar wilt.

Bepaal zelf in welke regio u wilt adverteren

Bent u momenteel bijv. actief in de regio Flevoland, maar wilt u graag bezoekers uit andere regio's aantrekken? Met een SEA campagne kunt u zelf bepalen in welke regio's uw advertenties vertoond moeten worden. Ideaal om bijvoorbeeld uw diensten of producten uit te breiden.

Hoeveel kost het om te adverteren in Google?

Voordat u kunt adverteren met Google AdWords moeten er eerst campagnes worden opgezet. De kosten hiervan zijn geheel afhankelijk met de omvang van uw campagnes. Dit zijn éénmalige kosten en kunnen variëren van €125,- tot €1.000,-. Na het opzetten van de campagnes kunt u zelf bepalen hoeveel budget u wilt gebruiken voor de campagnes.

AdWords campagne optimaliseren

Als uw campagnes eenmaal opgezet zijn en live staan, dienen deze geoptimaliseerd te worden. We kijken vooral naar de campagne instellingen en de inhoud van de bijbehorende advertentieteksten en sturen hier op bij. Zo behaalt u maximaal rendement uit uw Google AdWords campagnes.

Ontvang een gratis offerte

Benieuwd wat Wolf-Web voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan! Een online advertentiecampagne bij Wolf-Web is er al vanaf €125,-.

SEA, wat zijn de voordelen?

  • Website goed vindbaar in zoekmachines zoals Google
  • Vergroot uw online naamsbekendheid
  • Meer relevante bezoekers naar de website
  • Een hogere positie zorgt voor meer kliks naar uw site
  • Uw website of webshop wordt gezien als betrouwbaar
  • Langdurig effect met een perfecte SEA strategie

Meer weten over SEA?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op